Terug naar het overzicht Karinthië en Stiermarken

Land: Oostenrijk
Regio: Karinthië
Gemeente: Glanegg
Km vanaf Utrecht: 1130

 

 

 

Adresgegevens:
Kadöll 23
A-9555 Glanegg
Telefoon: +43 664 1260 925
E-mail: info@hausberkhout.com
Website: www.hausberkhout.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Haus-Berkhout/156104601163229

Omschrijving
Een gemoedelijk en gastvrij appartementenhuis voorzien van een tuin op het zuiden met diverse zitplaatsen en speelmogelijkheden voor de kinderen gelegen in het dorp Glanegg.
Haus Berkhout heeft appartementen voor 2 tot 8 personen en worden het gehele jaar verhuurd, en natuurlijk hebben de nieuw ingerichte appartementen alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf.

De appartementen op de begane grond hebben een eigen opgang via de tuin en de appartementen op de 1e verdieping hebben een eigen balkon. Iedereen kan gebruik maken van de tuin met de nodige faciliteiten. Alle appartementen liggen op het zuiden en zijn voorzien van eigen keuken en badkamer, TV-Sat, dvd speler, voorzien van internet.


In de zomer is er van alles om te ondernemen in Karinthië. Wie lekker met het gezin een dagje op of aan het water wil vertoeven kan naar de Wörthersee of Össiachersee. Wanneer u iets wilt bezichtigen kunt diverse kanten uit, bijvoorbeeld naar de Piramidekogel(uitkijktoren), Minimundus, de Druipsteen grot, Adelaarshow, de oude binnenstad van Klagenfurt en St. Veit met mooie gebouwen.
In de winter liggen de skigebieden de Simonhöhe op 12 minuten, Gerlitzen op 25 minuten en de Turracherhöhe op 35 minuten vanaf Haus Berkhout. Voor vragen en informatie staan wij graag voor u klaar.

Wij zullen u dan ook van harte welkom heten in dit mooie Mediterrane Karinthië. De appartementen van Haus Berkhout worden het gehele jaar door verhuurd. Samen willen wij onze gasten, een onbezorgde, ontspannen en een fijne vakantie bieden. Karinthië biedt u dan ook lange zomers en mooie winters.

Haus Berkhout
T: +43 664 1260 925 (Anneke)
+43 664 473 1342 (Peter)
Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.hausberkhout.com

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad(je) – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – fietsen – wasmachine – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share