Terug naar het overzicht Salzburgerland

Land: Oostenrijk
Regio: Salzburgerland
Gemeente: Rauris
Km vanaf Utrecht: 1010

 

 

 

Adresgegevens:
Alte Buchebenstrasse 45
5661 Rauris
Telefoon: +43 6544 8168
E-mail: welkom@goldgrube-rauris.at
Website: www.goldgrube-rauris.at

Omschrijving
De Goldgrube heeft 6 appartementen en een groot terrein rondom het huis met zwembadje, tennisbaan, speeltuin voor de kids en een speeltuin voor de hond. Aan de beek kan je lekker spelen, zwemmen, dammen bouwen of… ja heus goudwassen!!


Er zijn 3 appartementen voor maximaal 4 personen, 1 voor maximaal 6, 1 voor maximaal 10 en 1 voor maximaal 13 personen. Alle appartementen hebben een woonkamer, keuken, eethoek, douches/bad 1 of meer slaapkamers. Alle appartementen hebben een balkon of terras en een open haard.

Voor de hele kleintjes zijn er kinderbedden, hoge stoelen en zelfs een babybad zodat je die onhandige dingen niet hoeft mee te nemen.

Je kan bij ons lekker wandelen in de zomer. Onderweg tijdens de wandeling kan je veel wild zien, zoals herten, reeën, roofvogels en murmeltieren (alpenmarmotten). Het Nationaal Park (HoheTauern) Kaart krijg je gratis bij je boeking. Met de kaart krijg je gratis of voor half geld toegang tot veel attracties in de regio. Ook in de winter is de Goldgrube een prima reis doel voor een vakantie met kids. Skiën in Rauris, spelen met sleetjes (die lenen we graag uit) op de Goldgrube, iglo bouwen, sneeuwman maken of met papa sneeuwballen gooien. Langlaufen, skitouren of sneeuwschoenwandelingen; het kan allemaal.

O ja, en natuurlijk is/zijn jullie viervoeter(s) welkom. Kijk snel op Zoover.nl om te zien wat anderen van Appartementhaus die Goldgrube en omgeving vonden.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltuin – kinderbed – kinderstoel – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share