Terug naar het overzicht Salzburgerland

Land: Oostenrijk
Regio: Salzburgerland
Gemeente:
Sankt Michael im Lungau
Km vanaf Utrecht: 1030

 

 

 

Adresgegevens:
Gasthof Auwirt
Austrasse 261
A-5582 Sankt Michael im Lungau
Telefoon: +43 6769 318 311
E-mail: info@gasthof-auwirt.eu
Website: www.gasthof-auwirt.eu
Facebook: www.facebook.com/GasthofAuwirt

Omschrijving door de eigenaar
Gasthof Auwirt is een klein en gemoedelijk Gasthof met veel zorg voor de gasten, klein en groot. Het is prachtig gelegen aan de rand van Sankt Michael met uitzicht op de bergen. Het dorp ligt in de zuidelijkste regio van het Salzburgerland, gelegen tussen de Niedertauern en de Nockbergen op de grens van Karinthië.

Ons Gasthof heeft 8 sfeervol ingerichte kamers. Alle kamers hebben comfortabele bedden en zijn uiteraard voorzien van douche en toilet. De kamers op de tweede verdieping hebben een balkon met prachig uitzicht op de omgeving. Alle kamers zijn uitgerust met tv met kabelaansluiting en gratis Wifi.


Beneden hebben we een gezellige ruimte waar je fijn kan verblijven, lezen, spelletjes doen en dergelijke. Dit is ook de ruimte waar het ontbijt, eventueel lunch en avondeten serveert worden. Voor kleinere kinderen en baby’s is er een kinderstoel of een tafelstoeltje, ook is er voldoende speelgoed voor handen zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Daarnaast hebben wij een kast met boeken en spelletjes voor de gasten. Ook is er een gratis voetbalspel en kan je tegen een geringe vergoeding dart spelen. Overal in het huis is er gratis Wifi.

Voor de kinderen is de Lungau één groot avontuur. Naast prachtige ontdekkingswandelingen en fietsen kunnen de kinderen om de hoek dammetjes bouwen bij de eilandjes, als Heidi en Peter picknicken op de alm, de ridderspelen in een middeleeuws kasteel. Zwemmen in het Zilvermeer hoog in de bergen is ook heel stoer, al is de glijbaan van het mooie openluchtzwembad ook leuk. Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij ons. Er zijn genoeg leuke dingen te doen voor het hele gezin. Met onze gratis LungauCard zijn vele activiteiten gratis, of u krijgt forse korting op de toegangsprijs.
´s Winters is de Lungau een uitgelezen skigebied voor gezinnen met kinderen. Het is een sneeuwzeker en afwisselend gebied met ruim 300 km pisten. Met de skibus voor de deur van het gasthof, bent u snel en zeker in het skigebied van uw keuze.

Familieweken voor het hele gezin!
In de zomer-, mei- en herfstvakanties organiseren wij familieweken. Voor de kinderen elke ochtend een afwisselend kinderprogramma. Ezeltocht door de bergen, bezoek van een burcht, afdalen in een zilvermijn, tocht met een kabelbaan en natuurlijk ontbreekt ook het zwembad en de speeltuin niet.

In die tijd kunnen de ouders in alle rust ontbijten en met een boekje relaxen op het terras. Of gebruik maken van de onuitputtelijke wandel- en (E-)bike-mogelijkheden vanuit huis.
Het ontstressen kan beginnen!

Faciliteiten
Wifi internet – maaltijden – speelgoed – speeltoestellen – kinderbedje – kinderstoel

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share