Terug naar het overzicht Salzburgerland

Land: Oostenrijk
Regio: Salzburgerland
Gemeente:
Bad Gastein – Böckstein
Km vanaf Utrecht: 1020

 

 

 

Adresgegevens:
Hotel Rader ***
Karl Imhof Ring 22
5640 Bad Gastein – Böckstein
Telefoon: +43 6434 2405
E-mail: office@hotel-rader.com
Website: www.hotel-rader.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Hotel-Rader/168250853199490

Omschrijving door de eigenaar
Persoonlijke aandacht, heerlijk eten en drinken in combinatie met een fantastische omgeving. Hotel Rader heeft alles te bieden wat u zoekt: een stijlvolle locatie, comfort en het gevoel van thuiskomen. Na een actieve dag kunt u lekker tot rust komen in onze lounge, waar in de winter het haardvuur knappert en u uitnodigt om een heerlijk glas wijn, een uitstekende port of een echte cappuccino te drinken. Of neem een heerlijk ontspannende sauna, waarna u af kunt koelen in de buitenlucht.

Voor de kinderen is er een Wii, tafelvoetbal of wat denkt u van ouderwets sjoelen? En als de sneeuw nog niet verveeld: een grote tuin waar ze een sneeuwpop kunnen maken of een heerlijke helling om met de slee vanaf te glijden.


In de zomer is het heerlijk toeven op het grote terras met een wijds uitzicht naar het dal. U geniet er nog van echte stilte, die hooguit wordt onderbroken door het geluid van vogeltjes. In de tuin staat een trampoline en een schaakspel. Voor de avonturiers onder u: Bad Gastein heeft de langste hangbrug van Europa, met ook nog een echte klettersteig, een uitdaging voor u en de kids.

Verder kunnen de kinderen zich vermaken in een van de drie zwemparadijzen, de badesee of lekker stoer: raften. Ook goudzoeken en jachtboogschieten behoren tot de vele mogelijkheden. U leest: meer dan genoeg te doen in Gastein en omgeving.

Faciliteiten
Wifi internet – maaltijden – speelgoed – speeltoestellen – kinderbedje – kinderstoel – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share