Kies hieronder de regio in Portugal waar je op vakantie wilt.

Met kids op vakantie Algarve

Algarve

Kindvriendelijke accommodaties in Algarve

Met kids op vakantie Alentejo Portugal

Alentejo

Kindvriendelijke accommodaties in Alentejo

Met kids op vakantie Portugal

Centro

Kindvriendelijke accommodaties in Centro

Met kids op vakantie Norte Portugal

Norte

Kindvriendelijke accommodaties in Norte

Portugal: zoveel te ontdekken voor de kinderen

Portugal kent veel verscheidenheid. De prachtige en wereldberoemde kusten van de Algarve, de kleine dorpjes en stadjes in de Alentejo, de wijngaarden langs de Douro in Centro en de ruigere en authentieke omgeving van Norte.
Overal in Portugal zijn sporen van het roemrijke verleden van het land te vinden. Een bezoek aan de hoofdstad van Portugal, Lissabon, en daar een ritje maken met een karakteristiek trammetje is ook met kinderen een aanrader.
Een strandvakantie met de kids in Portugal is heel goed mogelijk. Niet alleen in de Algarve, waar ieder jaar opnieuw veel toeristen aan zee verblijven, maar ook de kuststrook ten noorden van Lissabon, de Costa de Prata (Zilverkust) is zeer geschikt voor een heerlijke strandvakantie.

Maar Portugal is zoveel meer dan alleen de stranden. Met kinderen kan je ook een heerlijke vakantie vieren in de binnenlanden. Bezoek bijvoorbeeld eens het bedevaartsoord Fátima, het paleis van Sintra of een van de fraaie natuurparken, zoals Parque Nacional da Peneda-Gerês in het uiterste noorden van Portugal en het Parque Natural da Serra de São Mamede in het oosten.
Kindvriendelijke accommodaties zijn ook in Portugal volop te vinden. Op deze site zijn ze onderverdeeld in vier gebieden, van het zuiden naar het noorden: Algarve, Alentejo , Centro en Norte.

Share