Terug naar het overzicht Alentejo

Land: Portugal
Regio:
Alentejo
Gemeente:
Odemira
Km vanaf Utrecht:
2350

 

 

 

Adresgegevens:
Monte do Zambujeiro
Herdade Do Zambujeiro
Longueira – Almograve 7630-017
Telefoon: +351 916 162 215
E-mail: monte@montedozambujeiro.com
Website: www.montedozambujeiro.com
Facebook: www.facebook.com/Monte.do.Zambujeiro
Twitter: www.twitter.com/mdzambujeiro

Omschrijving
Monte do Zambujeiro is een fraai gelegen landgoed, dat al eeuwenlang eigendom van de familie Carvalho is. Zij hebben een aantal vervallen gebouwen volledige gerenoveerd en er 5 leuke appartementen en enkele suites in gemaakt, waar ook gezinnen met kinderen een fijne vakantie kunnen hebben.

Bij Monte do Zambujeiro beschikt u over een heerlijk zoutwater zwembad. Voor de kinderen is fijn veel ruimte om te spelen er is een leuk speeltuintje. Het strand ligt op slechts 5 kilometer. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden, waarmee de lokale omgeving verkend kan worden.


Vanaf het terras van Montedo Zambujeiro, waar iedere ochtend ontbijt wordt geserveerd, heb je een prachtig uitzicht over de vallei van de rivier de Mira. Er zijn mogelijkheden om te paardrijden, snorkelen en duiken, surfen en rondvaren met een boot of kano. Liever wat rustiger aan? Er kan ook gebruikt worden gemaakt van de massageservice.

De appartementen zijn met smaak en comfortabel ingericht, onder andere met een volledig ingerichte keuken en een televisie met dvd-speler.

Monte do Zambujeiro ligt op slechts 10 minuten rijden van het leuke stadje Vila Nova de Milfontes.

Faciliteiten
Zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speeltuintje – speeltoestellen – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share