Terug naar het overzicht Alentejo

Land: Portugal
Regio:
Alentejo
Gemeente:

Ferreira do Alentejo
Km vanaf Utrecht:
2190

 

 

 

Adresgegevens:
Vila Valmonte & Glamping Portugal
Caixa postal 67
7900-112 Aldeia do Rouquenho
Ferreira do Alentejo
Telefoon: +351 917 757 354
E-mail: info@glampingportugal.nl
Website: www.glampingportugal.nl / www.vilavalmonte.eu
Facebook: www.facebook.com/VilaValmonte / www.facebook.com/pages/Glampingportugal/232490810221067

Omschrijving door de eigenaar
We ontvangen je graag met een warm welkom op ons mooie gastvrije landgoed “Quinta Dos Doze Sobreiros” in het glooiende en zonnige landschap van de Alentejo, op loopafstand van het authentieke witte dorp waar je je eerste boodschappen kunt doen.

Op ons gezellige kindvriendelijke landgoed bieden wij 4 accommodaties waarvan ons sfeervolle vakantiehuis Vila Valmonte of slapen in één van de drie gezellige lodgetenten met elk een eigen zwembad, badhuis, bbq en verrijdbare keuken. Zij zijn geschikt voor 4 personen + peuter tot 3 jaar. De Glamping is geopend van april t/m eind oktober.Wil je niets doen dan is er ook een ontbijt en dinerservice!

Kinderen zijn bij ons van harte welkom: een ideale omgeving, rust, ruimte met genoeg speelkameraadjes, outdooractiviteiten. Op ons landgoed vind je een kleine kinderboerderij met 2 lieve ezels, dwerggeitjes en een eitje zoeken bij onze kippen. Spelen in de zandbak, schommels, klimrek, spetteren in je eigen zwembad en op aangegeven tijden is het grote (5 x 10 meter) gemeenschappelijke zwembad geopend, een groot grasveld waar je kunt voetballen, spelletjes onder de veranda, een gezellige ontmoetingsplek met allerlei drankjes, kleine hapjes en ijsjes te koop!


De Alentejo is een ideale wandelstreek in voor-en najaar maar ook moutainbiken, kanovaren en wijnproeven behoren tot de opties. In oktober kun je zelfs helpen met de olijvenpluk en in het voor-en najaar organiseren we ontspannen, gezellige en leerzame kookworkshops van de Portugese keuken. Wil je meer informatie mail ons gerust!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speeltuin – speelgoed – maaltijden – fietsen – airconditioning – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share