Terug naar het overzicht Centro

Land: Portugal
Regio:
Centro
Gemeente:

Caldas Da Rainha
Km vanaf Utrecht:
2150

 

 

 

Adresgegevens:
B&B Quinta Da Montanha
Rua Casal Da Cunha 8
2500-345 Casal Do Frade
Caldas Da Rainha
Telefoon: +351 262 939 225
E-mail: info@quintadamontanha.nl
Website: www.quintadamontanha.nl
Facebook: www.facebook.com/quintadamontanha

Omschrijving door de eigenaar
B&B Quinta Da Montanha is een oude wijnboerderij die is omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie met twee studio’s, een appartement en twee luxe volledig ingerichte safaritenten.
De quinta is centraal gelegen bij Caldas Da Rainha, 15 kilometer van de stranden en 90 kilometer boven Lissabon.

B&B Quinta Da Montanha beschikt over een overdekte “Cantiga”, dat is de centrale plek van de accommodatie. Vermaak is er voldoende voor de kids: zwemmen, vermaak bij de ping pong tafel, trampoline, jeu de boulebaan of spelletjes en sjoelen in de Cantiga, heerlijk ravotten op het speelveld, hutten bouwen bij de berg. Het kan allemaal bij Quinta Da Montanha.


Een heerlijke combinatie van natuur en cultuur met in de directe omgeving prachtige steden als Caldas Da Rainha, Obidos, Nazare, Batalha, Alcobaca, Sintra en Lissabon. Er zijn waterparken en andere activiteiten in de omgeving aanwezig voor kinderen. De Costa de Prata (Zilverkust) is een afwisselende kuststreek met klippen,baaien en brede stranden, zoals Foz do Arelho en Sao Martinho De Porto met kindvriendelijke stranden, en Peniche, Baleal en Nazare, waar je ook kunt golfsurfen.

Kom genieten bij B&B Quinta Da Montanha en ontdek de Portugese natuur,cultuur, gastvrijheid en proef het pure Portugal.

Bem-Vindo!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – kinderbed – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share