Terug naar het overzicht Centro

Land: Portugal
Regio:
Centro
Gemeente:
Alcobaça
Km vanaf Utrecht:
2150

 

 

 

Adresgegevens:
Rua Principal
Ribeira do Carrasqueiro
2460-781 Vimeiro
Alcobaça
Telefoon: +351 961 819 358
E-mail: info@quintaantesovento.com
Website: www.quintaantesovento.com
Facebook: www.facebook.com/pages/BB-Quinta-Antes-o-Vento/517658181644684

Omschrijving door de eigenaar

Onze quinta is een heerlijk rustig gelegen plekje, aan de Costa de Prata. 20 minuten rijden van de leukste kindvriendelijk stranden, en dichtbij prachtige kastelen, het grootste klooster van Portugal, gezellige strandtentjes, dinosaurus-voetstappen, leuke stedentripjes en nog veel meer moois. Onze quinta bestaat uit twee appartementen, een houten huisje, een Yurt en een lotustent. En is daarmee kleinschalig, wat het heel prettig en persoonlijk maakt.

Het is voor de ouders heerlijk rusten op hun eigen privé terras. In de zon óf juist in de schaduw met dat boek wat je al een tijdje uit hebt willen lezen, want de kinderen kunnen zich dagen vermaken met hun nieuw gemaakte vriendjes op de Quinta, en met alle dieren die wij hebben.


We hebben ezels, kippen, varkentjes, geiten, schaapjes, poezen en hond Bo. Chamoor (muilezel) en Caroche (ezel) moet natuurlijk af en toe geborsteld worden, als je zin hebt, kan je helpen! Of maak samen met Loek een ommetje met Chamoor. Kijk maar naar dit filmpje: Een ommetje met Chamoor. Wil je daarna even afkoelen, dan hebben we voor de kids een zwembadje met een doorsnede van 3,5 meter. En voor degene die maar niet moe willen worden, we hebben een trampoline waar je al je energie op kwijt kan.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbad – kinderbedje – kinderstoel – speelgoed – dieren

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share