Terug naar het overzicht Centro

Land: Portugal
Regio:
Centro
Gemeente:
Gouveia
Km vanaf Utrecht:
1915

 

 

 

Adresgegevens:
Nabaínhos
6290-122 Gouveia
Telefoon: +351 238 745 886
E-mail: cegonhas@cegonhas.com
Website: www.cegonhas.com
Facebook: www.facebook.com/Cegonhas

Omschrijving door de eigenaar
Quinta das Cegonhas. Een toeristisch project gelegen aan de voet van het Natuurpark Serra da Estrela, midden Portugal. U kunt er logeren in een van de kamers en appartementen in een antieke herenboerderij, in een vakantiehuis of kamperen op de terrassencamping.

Serra da Estrela is een natuurlijke, oorspronkelijke omgeving die gevormd is in de ijstijd. Een prachtige, ongerepte en uitdagende omgeving voor degene die houden van natuur, rust, vogels, wandelen, authenticiteit, fietsen, archeologie en middeleeuwse dorpjes.


Er zijn vele wandelbeschrijvingen beschikbaar en GPS-wandelroutes, zowel vanaf de Quinta als in andere delen van het natuurpark. Er wordt voor gasten gekookt. In het voor- en najaar is dat enige keren per week in de vorm van een buffetmaaltijd. In de zomerperiode worden er dagschotels aangeboden die op het terras genuttigd kunnen worden.

Voor kinderen en jongelui zijn er een aantal speeltoestellen, spelletjes, een computer en tafels met een schaakspel in de bar. In de zomer worden er activiteiten aangeboden, zoals avondzwemmen (met verlichting), schilderen/tekenen, pannenkoeken bakken, tafeltennistoernooitje, voetbalwedstrijd met de jongelui van het dorp. Geen voorgeprogrammeerd programma maar er wordt ter plekke gekeken waar interesses liggen en dat is in overleg met gasten. Bij voldoende deelname kan er een excursie georganiseerd worden naar een vogelopvangproject en ook kan er op een stuwmeer kano gevaren worden. Dorpjes liggen op loopafstand wat de jongeren de mogelijkheid geeft om gezamenlijk een café te bezoeken met snookertafel.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderbed – kinderstoel – speeltoestellen – spellen – fietsen – wasmachine – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share