Terug naar het overzicht Centro

Land: Portugal
Regio:
Centro
Gemeente:
Soure
Km vanaf Utrecht:
2040

 

 

 

Adresgegevens:
Termas da Azenha
Rua João Henrique Foja Oliveira
3130-433 Vinha da Rainha
Soure
Telefoon: +351 916 589 145
E-mail: info@termas-da-azenha.com
Website: www.termas-da-azenha.com
Facebook: www.facebook.com/azenhatermas

Omschrijving door de eigenaar
Termas da Azenha is een oude spa, met een groot badhuis in het centrum van het “dorpje”. Daaromheen liggen de 4 hotelkamers, de familie-appartementjes, de huisjes en de receptie. Het dorpsplein is de lokatie van het gemeenschappelijk terras, waar in de zomer gedineerd wordt (table d´hôte, per dag te reserveren).


Er is veel te doen in de Termas, er is een zwembad (en een apart bad voor de kleintjes), een Verkleedkamer, massagekamers, een bibliotheek met veel boeken, films en spelletjes, er is internet, Lego, pool, tafelvoetbal en pingpong. In de zomer zijn er veel gezinnen met kinderen en tieners, en er loopt meestal een groepje kinderen met elkaar te spelen en te doen.

Ook buiten de deur is er het e.e.a. te beleven: kano-en op de Mondego, zwemmen in het zwemmeertje of in het aquaparque, zwijmelen in het kasteel, met de golven spelen op de diverse stranden (en met verse vis weer naar huis gaan) of klimmen tussen de metershoge pijnbomen in de skygarden. Shoppen in Coimbra, paardrijden, naar de markt ….. genoeg om je een paar weken te amuseren.

Faciliteiten
Internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – speelgoed – maaltijden – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share