Terug naar het overzicht Centro

Land: Portugal
Regio:
Centro
Gemeente:
Coja
Km vanaf Utrecht:
1960

 

 

 

Adresgegevens:
Vivenda A nossa coroa
Vale do Forno, Machorro
3305-183 Coja
Telefoon: +351 235 203 374
E-mail: anossacoroa@gmail.com
Website: www.krooninportugal.com

Omschrijving
Geen massa-toerisme en genieten van het pure Portugal met de grootsheid van de bergen en de rust van de kabbelende riviertjes.

Vivenda a nossa coroa ligt in de provincie Beiras, in het groene hart van Portugal tussen de dorpen Arganil en Coja, zo’n 60 kilometer ten oosten van Coimbra. In dit rustige maar niet afgelegen gebied liggen drie gezellig en compleet ingerichte vakantie bungalows die elk een prachtig vergezicht op de bergen hebben:
– casa Portuguesa
– casa Asia
– casa Africa

Elke bungalow heeft 2 slaapkamers, een badkamer met bad en aparte douche, een volledig ingerichte keuken en een mooie woonkamer met onder andere Nederlandse TV. Elk vakantiehuis heeft aan de voorkant een groot, deels overdekt terras met eigen tuinmeubilair en parasol. Vanaf hier kijkt u prachtig weg over de groene bergen.


Het zwembad met apart kinderbad en buitenbar ligt in de grote achtertuin. Hier kunt u heerlijk relaxen in de loungebanken of ligstoelen met een boekje en drankje. Het grote zwembad en het kinderbad hebben een ultra violet systeem, lekker helder water zonder veel chloor of zout. Voor de allerkleinsten kan er een opzetbadje op het grote terras aan de voorkant van uw woning gezet worden. Vlakbij onze vivenda, in Coja, kunt u ook heerlijk zwemmen in de rivier.

Vivenda A nossa coroa ligt op het eind van een klein autovrij straatje. Kinderen hebben op het complex alle ruimte om vrij te spelen. Vivenda A nossa coroa heeft verder een gezellige gemeenschappelijke ruimte met een tafeltennistafel, sjoelbak, spelletjes, goede bibliotheek met moderne literatuur (ook voor de kinderen) en veel documentatie over de omgeving. Hier staat ook de wasmachine en er is gratis WiFi.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speelgoed – tafeltennis – wasmachine – fietsen

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share