Terug naar het overzicht Andalusië

Land: Spanje
Regio:
Andalusië
Gemeente:
Guaro
Km vanaf Utrecht:
2285

 

 

 

Adresgegevens:
Hacienda Guaro Viejo
Ctra A-7100 km 1,9
29108 Guaro
Telefoon: +31 (0)6-55661265
E-mail: info@haciendaguaroviejo.com
Website: www.haciendaguaroviejo.com
Facebook: www.facebook.com/haciendaguaroviejo
Twitter: www.twitter.com/HaciendaGV

Omschrijving door de eigenaar
Hacienda Guaro Viejo is een gezellig en kleinschalig appartementencomplex. Er zijn 7 appartementen waarvan één grote met twee ruime slaapkamers en één met naast de ouderslaapkamer een extra slaapvide. Alle overige appartementen hebben één slaapkamer en een woonkamer die als tweede slaapkamer gebruikt kan worden.

De hacienda ligt erg centraal zodat er makkelijk allerlei leuke uitstapjes gedaan kunnen worden die leuk zijn voor jong en oud…zoals dolfijnen spotten op Gibraltar, een dagje strand, klimmen en klauteren tussen de bomen, dierentuin, zwemparadijs….


Maar ook een dagje op de hacienda is heerlijk, er worden regelmatig gezamenlijke avonden georganiseerd waar je kunt aanschuiven voor een maaltijd en de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in en om het zwembad of bij de speeltuin!! Ook zijn er allerlei leuke spellen en dvd’s te leen!

Als u op de hacienda verblijft is er de mogelijkheid om elke ochtend verse broodjes te bestellen die dan ook nog bij het appartement bezorgd worden. En als het weer zodanig is dat buiten zitten in de avond te fris is, wordt er een aantal dagen per week ook het avondeten bij het appartement bezorgd.

Op aanvraag is er een ook kinderspeelgoed beschikbaar. En voor de kleinste kindjes zijn er uiteraard campingbedjes, kinderenstoelen en babybadjes!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen – speelgoed – fietsen – airconditioning – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share