Terug naar het overzicht Andalusië

Land: Spanje
Regio:
Andalusië
Gemeente:
Alhaurín el Grande
Km vanaf Utrecht:
2265

 

 

 

Adresgegevens:
Majada vieja s/n
29120 Alhaurín el Grande
Telefoon: +31 (0)30 656 72 92
E-mail: info@casita.com
Website: www.lacasita.com
Facebook: www.facebook.com/LaGranjaDeAntonio

Omschrijving
Op een half uurtje rijden van de luchthaven van Malaga ligt in de Andalusische heuvels het kleinschalige kindvriendelijke vakantiecomplex La Granja de Antonio. Deze accommodatie bestaat uit in totaal 10 appartementen, vormgegeven als een Zuid-Spaanse ranch.

Een groot zwembad zorgt voor verkoeling. In de wintermaanden is het zwembad verwarmd, dus er kan het gehele jaar gezwommen worden. Voor de kinderen is er een apart omheind ondiep kinderbad. Maar voor de kids zijn er ook nog veel andere leuke dingen om te doen. Zo beschikt La Granja de Antonio over een speeltuin met klimrek, zandbak, jeu de boule baan, tafeltennis, volleybal en badminton. Ook zijn er veel spelletjes en speelgoed aanwezig. De kinderen zullen zich deze vakantie dus geen moment vervelen!


Op La Granja de Antonio kunt u heerlijk eten in het restaurant. Er worden lekkere, typische Spaanse lekkernijen en gerechten geserveerd en voor de kids is er een apart kindermenu. Babyfoons zijn beschikbaar, dus de kleinsten kunnen alvast in bed gelegd worden voordat er gedineerd wordt.

Alle appartementen hebben een keuken die is uitgerust met een waterkoker, een fornuis en een koelkast. Televisie en wifi internet zijn eveneens beschikbaar. Wasmachines en drogers staan de gasten gratis ter beschikking.

In de omgeving van La Granja de Antonio is veel te zien en te ontdekken. Op maar 5 minuutjes rijden ligt het gezellige dorpje Alhaurín el Grande. Golfen kan volop in deze mooie omgeving. Dagtochtjes naar Ronda, Granada of de costa zijn goed te doen.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen – speelgoed – airconditioning – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share