Terug naar het overzicht Valencia en Murcia

Land: Spanje
Regio:
Valencia
Gemeente:
Pinoso
Km vanaf Utrecht:
2000

 

 

 

Adresgegevens:
Casa Mariluca
Poligono 16
03650 Pinoso
Telefoon: +34 694 498 162
E-mail: vakantie@casamariluca.be
Website: www.casamariluca.be
Facebook: www.facebook.com/casamariluca

Omschrijving door de eigenaar
Bij Casa Mariluca verhuren wij twee appartementen: één voor 5 personen met 1 badkamer en één voor maximaal 7 personen met 2 badkamers. De appartementen zijn voorzien van ingerichte keuken, eethoek, zithoek met Nederlandstalige tv.

Ook hebben we een zwembad van 6 x 12 m, rekening gehouden met de kids vooraan slechts 90 cm en max 1,70 diepte.

Casa Mariluca is gelegen in het binnenland op ongeveer 60 kilometer van Alicante. Vanuit onze accommodatie kunnen je verschillende uitstappen plannen: dierentuin, een dagje zee, aquapark, wandelroutes, mountainbikeroutes, labyrinth, bezoek marmergroeve, bodegas en nog veel meer.


Als eigenaar staan we steeds klaar met raad en daad en helpen je graag met het uitstippelen van uitstapjes, tevens hebben we gratis een GPS ter beschikking met aan aantal POI reeds in.
Het dorp Pinoso ligt op 5 kilometer, waar je alles kan vinden, supermarkten, banken, apotheken, sporthal met openlucht zwembad, tennisvelden, heel veel restaurants en cafés waar je voor weinig geld iets kunt eten of drinken.

Er is ook een buitenkeuken en bbq ter beschikking van de klanten. Ontbijt en andere maaltijden zijn op aanvraag mogelijk. Huisdieren zijn hier niet toegelaten.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share