Terug naar het overzicht Valencia en Murcia

Land: Spanje
Regio:
Valencia
Gemeente:
Xaló
Km vanaf Utrecht:
1960

 

 

 

Adresgegevens:
Caserío del Mirador
Partida Murtes 49
03727 Xaló Alicante
Telefoon: +34 965 973 024
Website: www.caseriodelmirador.com/
Facebook: www.facebook.com/pages/Caserio-Del-Mirador/331794826860583

Omschrijving
Caserío del Mirador omschrijft zichzelf als de meest complete kindvriendelijke bestemming in Europa. En dat zou zo maar eens waar kunnen zijn. In het binnenland van de regio Valencia, halverwege tussen de steden Alicante en Valencia, is dit charmante en kleinschalige appartementencomplex gelegen. In totaal 5 kindvriendelijke appartementen en enkele B&B kamers zijn hier gerealiseerd met steeds de behoeften van gezinnen met kinderen in gedachten. De vriendelijke Engelse eigenaren Sarah en Johnny hebben zelf ook kinderen en weten dus heel goed wat je als ouder wilt aantreffen in en rond je accommodatie.

Rondom de accommodatie is veel ruimte om veilig te kunnen spelen. Een heerlijk zwembad zorgt voor verkoeling en er is een ondiep gedeelte voor de kleintjes. In alle accommodaties zijn speelgoed, boeken en voorzieningen voor baby’s aanwezig. Er is een zandbank, de kinderen kunnen op kleine tractortjes rondrijden, er is Lego en nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld een glijbaan, schommels en een trampoline. Er zijn konijntjes en paar lieve poezen, een pony en kleine varkentjes.


Op het terrein kan je heerlijk wandelen en er zijn genoeg plekjes om te picknicken. Er zijn speciale wandelbuggies en rugdragers beschikbaar.

Een dagje erop uit met de kinderen kan heel goed vanaf Caserío del Mirador. De heerlijke stranden van de Costa Blanca bereikt u al binnen een half uur. Ook zijn in de omgeving diverse kastelen, burchten en leuke stadjes. Ook kunnen er in de buurt fietsen worden gehuurd en zijn er tennisbanen aanwezig. Ook vindt u diverse thema pretparken in deze streek. De prachtige watervallen in de buurt van Callosa zijn ook een aanrader.

Sarah kan heerlijk koken en laat u hiervan graag vijf keer per week meegenieten op het terras onder de sterrenhemel. Eet u liever op het terras van uw appartement, dan is dat geen probleem. En uiteraard wordt er rekening gehouden met de kids!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speelgoed – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share