Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:
Luze
Km vanaf Utrecht:
995

 

 

 

Adresgegevens:
Camping na Venkove
Radim 37
53854 Luze
Telefoon: +420 251 714 075
E-mail: info@navenkove.com
Website: www.navenkove.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Camping-Na-Venkove/261287233933062

Omschrijving door de eigenaar
Kom gezellig kamperen op onze gezellige, kindvriendelijke familiecamping in Tsjechië van Nederlandse eigenaren. We bieden overzichtelijke en ruime afgebakende plaatsen met voldoende schaduwplaatsen door de vele fruit- en notenbomen. Maak gratis gebruik van Wifi van uitstekende kwaliteit en dekking over het gehele terrein. De camping is ’s avonds sfeervol verlicht, zodat je de weg makkelijk kunt vinden naar het sanitairgebouw. Er is meer dan voldoende sanitair aanwezig en wordt goed schoongehouden.

Heerlijk autovrij, ideaal voor de kinderen die gratis kunnen skelteren over de rondweg. In het riviertje dat langs de camping loopt kunnen de kinderen leuk dammen bouwen. Het riviertje is niet direct zichtbaar vanaf de camping, maar te bereiken via een leuk bospad vanaf de camping. Gedurende een aantal weken in het hoogseizoen is er Nederlandse animatie. Ons team organiseert sport, spel, knutselen, spelletjes en dergelijke. Ook is het mogelijk om direct vanaf de camping een rondvlucht van 10 minuten te maken in de omgeving in een helikopter.
Om te zwemmen hebben we een groot metalen opbouwzwembad en een stevig peuterbad om lekker in te spelen. De kinderen vermaken zich kostelijk in de speeltuin of in de gezellige authentieke schuur die omgebouwd is tot kantine en speelhal. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van de airhockey, pooltafel, tafeltennis- en voetbaltafel. Naast de TV-hoek met Nederlandse TV staan boekenkasten kasten vol leesplezier. Na een drukke dag is genieten bij het gemeenschappelijke kampvuur met een marshmellow aan een stok of een glas wijn in de hand.


Op onze website staat een speciale pagina genaamd vakantievriendjes. Hierop houden we bij in welke weken er jongens of meisjes aanwezig zijn en in welke leeftijd.

Op Camping na Venkove verhuren wij compleet ingerichte appartementen, caravans, vouwwagens en bungalowtenten. De accommodaties zijn voorzien van dekbedden en kussens al naar gelang het aantal aanwezige personen. Bij de accommodaties staat een tuinset bestaande uit een tafel met 2 luxe standenstoelen met kussens, kuipstoelen en parasol. Sommige accommodaties hebben extra lange bedden. De appartementen hebben zelfs Nederlandse TV! Maak het nog luxer en huur het bedlinnen en een compleet handdoeken en theedoekenpakket. Bestel elke ochtend verse broodjes of een verzorgd ontbijt.

Speciale actie
Wij hebben een speciale actie van 50% korting in de Meivakantie wegens opnames van het TV-programma ‘Ik Vertrek’ in verband met het 10-jarig bestaan van deze serie. Wij worden voor de derde keer gefilmd. Opnamedag is 3 of 4 mei. De periode van de korting is van 1 t/m 10 mei. Voorwaarde is dat je 3 en 4 mei op de camping bent.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – kinderbadje – kinderbedje – kinderstoel – animatie – helikoptervlucht – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share