Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:
Dolní Lánov
Km vanaf Utrecht:
925

 

 

 

Adresgegevens:
Camping Pension Papillon
Dolní Lánov 81
54341 Dolní Lánov
Telefoon: +420 736 782 160
E-mail: jakado@live.nl
Website: www.papillonvakanties.nl
Facebook: www.facebook.com/CampingPensionPapillon
Twitter: www.twitter.com/campingPapillon

Omschrijving door de eigenaar
Camping Pension Papillon is een gezellige, kleinschalige camping (met pension en kaaswinkel) aan de voet van het Reuzengebergte aan de kleine Elbe, waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. ‘s Avonds is er altijd een kampvuur en als het regent gaan we naar de open haard in de schuur. Voor de jeugd is er een jeugdhonk met tafeltennistafel, darts, tafelvoetbal en spelletjes. Buiten hebben we ook een tafeltennistafel, een trampoline en een groot opzetzwembad. Een speeltoestel staat in de tuin!!! Voor de hele kleintjes hebben we nog verplaatsbare speeltjes!! Tegenover de camping ligt een buiten sportcomplex met tennisveld, petanquebaan en voetbalveld, waar we gebruik van mogen maken.


We hebben 4 kamers in het pension, allen met eigen douche en wc en ‘s morgens een heerlijk ontbijt met natuurlijk kaas uit onze eigen kaaswinkel. De kaas komt uit Nederland, is boerenkaas uit Friesland in heel veel smaken. Ook hebben we 10 soorten geitenkaas.

In de omgeving is veel te doen en te bekijken. Mooie Tsjechische plaatsen, wandelingen in het Reuzengebergte, lekker fietsen ( wel af en toe een beetje bergop!!) Ook in de winter is ons pension open voor wintersport. Niet zoals in Oostenrijk, maar gemoedelijk en geschikt voor (jonge) gezinnen. Kortom een plek voor jong en oud, voor zomer en winter, voor camping of pension…….voor elk wat wils!!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltoestellen – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – wasmachine – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share