Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:

Lipno nad Vltavou
Km vanaf Utrecht:
920

 

 

 

Adresgegevens:
Lipno Lake Resort
Lipno nad Vltavou 302
38278 Lipno nad Vltavou
Telefoon: +420 380 736 061
E-mail: recepce@lipnolakeresort.cz
Website: www.lipnolakeresort.cz

Omschrijving door de eigenaar
Lipno Lake Resort is een vijf sterren accommodatie aan het Lipno stuwmeer, direct gelegen aan de skipiste en op loopafstand van het dorp Lipno nad Vltavou. Het architectonisch verantwoorde complex bestaat uit 5 gebouwen met in totaal 92 appartementen, alle met balkon of terras op het zuiden en prachtig uitzicht over het Lipnomeer.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een comfortabele woonkamer met open haard, luxe keuken en afhankelijk van het type tot 5 slaapkamers voor maximaal 12 personen.

Elk appartement heeft minstens 1 luxe badkamer met ligbad en privé sauna en een berging voor uw skimateriaal, golftassen of fietsen.


Niet voor niets heeft ons Resort meerdere malen de Zoover Award voor het beste Resort in Tsjechië gewonnen!

Lipno Lake Resort biedt speciale voorzieningen en services voor families met kinderen. Onze rating is 3 Smileys volgens Kinderhotels maatstaven. Wij hebben een aantal kindvriendelijke appartementen, die extra veilig zijn en beschikken over een aantal speciale kindervoorzieningen.

Tegen een kleine vergoeding kunt u uw kinderen bij kinderclub Playroom onderbrengen waar zij in professionele handen zijn. Ook kunt u oppas voor uw kinderen in uw eigen appartement bespreken.

Gezinnen met kinderen stellen de goed uitgeruste kinderspeelplaats op prijs, waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. In de speeltuin bevinden zich schommels, glijbanen, een zandbak, een aantal verschillende klimrekken en zitbankjes voor de ouders. De kinderspeelplaats is gelegen in de voortuin van het park, tussen het zwembad en de sportbaan.

Voor de kinderen is de wintersport in Lipno extra interessant. Het skigebied is overzichtelijk en u zult ze daarom met een gerust hart op skiles sturen. Het Foxpark voor kinderen is bijzonder professioneel uitgerust en heeft een groot aantal kindvriendelijke instructeurs. Uw kinderen zullen met plezier het skiën leren, u zult versteld staan van hun vorderingen.

Wij nodigen U van harte uit voor een fijn verblijf!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – spelletjes – sportbaan – kinderopvang – kinderclub – fietsen – wasserij

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share