Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:
Horicky
Km vanaf Utrecht:
980

 

 

 

Adresgegevens:
Minicamping Lhota pod Horickami
Lhota pod horickami 14
55205 Horicky
Telefoon: +420 775 166 336
E-mail: mail@tbvakanties.nl
Website: www.tbvakanties.nl
Facebook: www.facebook.com/tb.vakanties

Omschrijving door de eigenaar
Kamperen bij de boer in Tsjechië! Tussen het Reuzengebergte en het Adelaarsgebergte ligt in de boomgaard tussen de fruitbomen de minicamping, die voorzien is van goede sanitaire voorzieningen. In ons kleine dorpje is een winkeltje voor de dagelijkse verse broodjes. In de omgeving bevinden zich restaurantjes, waar je lekker tegen een redelijke prijs kunt eten.

Op 15 kilometer afstand bevindt zich een van de grotere dierentuinen van Tsjechië. In een straal van 40 kilometer zijn veel leuke uitjes, van kastelen tot moderne winkelcentra, en zelfs een dagje Praag is ook goed te doen. De sportievelingen onder ons kunnen hier ook hun lol op.


Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website en op onze Facebookpagina voor meer impressies en misschien kunnen we je wel verwelkomen in onze boomgaard.

Wij zijn lid van de SVR en bieden gratis Wifi, een verwarmd zwembad, Shetlandpony’s, dwerggeitjes, een trampoline en tafeltennis, kampvuur en gratis warme douches. Ook verhuren wij een authentiek vakantiehuis gelegen aan de camping.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltoestellen – fietsverhuur in omgeving – dieren

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share