Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:
Svojanov
Km vanaf Utrecht:
1050

 

 

 

Adresgegevens:
Rekreacni areal Motylek
Svojanov 16
57101 Svojanov
Telefoon: +420 608 615250
E-mail: jb.ubytovani@tiscali.cz
Website: www.motylek-rekreace.cz

Omschrijving door de eigenaar
Het kleinschalige vakantiepark Rekreacni areal Motylek ligt in het dorp Svojanov. Het biedt charmante houten huisjes met een open haard, verspreid over een groene tuin met in het midden een buitenzwembad. Alle huisjes hebben een eenvoudige inrichting met massief houten meubels. Ze beschikken allemaal over een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een tv.

Op het terrein vindt u een winkel die tijdens de zomermaanden versnaperingen verkoopt. Er is ook een restaurant met Slowaakse en internationale gerechten op 200 meter van de ingang van Rekreacni areal Motylek. Een heerlijk zwembad om lekker af te koelen ontbreekt uiteraard niet. Ook is er een speeltuintje en tafeltennistafel. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Tijdens de wintermaanden kunt u ook langlaufen. Op minder dan 3 kilometer van de accommodatie kunt u paardrijden.


Moravska Trebova en zijn waterpark bevinden zich 10 kilometer verderop. De burcht Usov ligt op 25 kilometer van Rekreacni areal Motylek en het kasteel Bouzov vindt u op 30 kilometer van het vakantiepark.

Faciliteiten
Zwembad – maaltijden – speeltuin – tafeltennis – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share