Terug naar het overzicht Tsjechië

Land: Tsjechië
Regio:
Bohemen
Gemeente:
Stechovice
Km vanaf Utrecht:
890

 

 

 

Adresgegevens:
Villa Gineta
Masecin, 220
252 07 Stechovice
Telefoon: +420 737 03 15 01
E-mail: phdeswarte@gineta.cz
Website: www.gineta.cz
Facebook: www.facebook.com/villa.gineta

Omschrijving door de eigenaar
Midden in het fraaie decor en de rust van de prachtige Boheemse bossen, op amper 25 kilometer van de Gouden stad Praag, ligt net boven de romantische Moldau-vallei op een uitgestrekte heuvel de stijlvolle B&B met moderne paardenranch Villa Gineta .

Het verblijf is een ideaal startpunt voor ontelbare familievriendelijke uitstappen en belevenissen. De ligging van Villa Gintea is een perfect uitvalsbasis om met heel de familie zowel Praag als het wondermooie Boheemse binnenland te ontdekken.

De Nederlandstalige uitbaters hebben meer dan 50 boeiende daguitstappen uitgestippeld voor hun gasten en staan u dagelijks met raad en daad bij. Eindeloos wandelen in adembenemende natuurparken, leuke familie-fietstochten , raften of kanoeing op de prachtige rivieren, bezoek aan sprookjesachtige kastelen , ruige burchten,pittoreske dorpjes en UNESCO – steden, familievriendelijk Praag ontdekken onder begeleiding van uw gastheer, of gewoon ook eens een dagje uitrusten aan het verwarmde zwembad met kleurrijke bloementuin en genieten van onze hondjes, katten, paarden en Villa Gineta kippetjes.


Voor paardenliefhebbers, beginner of gevorderd, organiseren we ook tochten te paard dwars door de weidse Boheemse natuur of prive-training in onze binnen-of buitenpiste.

Tsjechië is een zeer kindvriendelijk, verrassend en heel gevarieerd land. Bovendien is het budgetvriendelijk en vanuit Nederland of Belgie zeer vlot bereikbaar (ongeveer 850 tot maximaal 1000 km via overwegend vlotte grote banen).

We hopen u met heel onze familie met open armen te mogen verwelkomen en beloven u alvast een onvergetelijke vakantie voor jong en oud in de Tsjechische republiek.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad(je) – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – fietsen – maaltijden – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share