Terug naar het overzicht Zwitserland

Land: Zwitserland
Regio:
Glarus
Gemeente:
Braunwald
Km vanaf Utrecht:
845

 

 

 

Adresgegevens:
Märchenhotel Bellevue
Dorfstrasse 24
8784 Braunwald
Telefoon: +41 55 653 71 71
E-mail: info@maerchenhotel.ch
Website: www.maerchenhotel.ch
Facebook: www.facebook.com/maerchenhotelbellevue

Omschrijving
“Sprookjeshotel” Märchenhotel Bellevue in het autovrije bergdorp Braunwald is een paradijs voor kinderen en voor hun ouders. Alles in dit hotel is erop gericht kinderen een fantastische vakantie te laten hebben en ouders in staat te stellen heerlijk te ontspannen.

Voor de kinderen is er veel te doen bij Märchenhotel Bellevue. Er zijn meerdere speeltuinen en er worden dagelijks diverse activiteiten voor de kids georganiseerd. Er is iedere dag kinderopvang beschikbaar. Elke dag wordt ‘s avonds voor het kinderdiner een heus sprookje verteld, waarna de kinderen kunnen genieten van een speciaal voor hen samengesteld menu. Er zijn speelkamers met zacht speelgoed voor de allerkleinsten en leuke wii-spelletjes voor de oudere kinderen. In het wandelgebied rondom het hotel zijn diverse wandelroutes speciaal voor de kinderen ingericht met spannende plekken. Er is een speciaal kinderbad en een zwembad met glijbanen. Ook is het mogelijk een lamatrekkingstocht te maken.


Voor de ouders is Märchenhotel Bellevue niet minder magisch dan voor de kinderen. Er is een heerlijk restaurant met internationale kaart, er is een wellness centrum met sauna, solarium, massage, bubbelbad en hamam. De kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar met gratis alcoholvrije drankjes en een badkamer met douche of ligbad. Sommige kamers hebben een balkon of een wintertuin en uitzicht op de bergen. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – kinderstoel – zwembad – kinderbad – maaltijden – speeltuin – speelkamer – speeltoestellen – kinderclub – wellness – wasserij – dieren

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share